MOTTO-UL NOSTRU

Construim încredere, cărămidă cu cărămidă!

După mai mult de 10 ani de experiență internațională, am decis să fructificăm cunoștințele și priceperea noastră în domeniul construcțiilor civile și industriale și în România. În antreprenoriatul general garantăm respectarea termenelor limită și eficienţa demersului de lucru prin organizarea, coordonarea și gestionarea tuturor domeniilor profesionale într-o singură unitate.
Instalăm sisteme de panouri solare de la cele de dimensiuni mici până la cele industriale, asigurăm de asemenea și proiectarea sistemelor, pregătirea aplicațiilor și consultanță în domeniu. Ca și subcontractant în investiții industriale, asigurăm montarea de siteme din oțel și panouri sandwich, lucrări de canalizare și alimentare cu apă(branșare, racordare, extinderi și devieri pe rețelele publice de apă).
Avem o echipă tânără, care se bazează pe cele mai noi cunoştinţe în domeniu, tehnologie modernă, precizie și rapiditate în execuție! În calitate de contractor general suntem pregătiți să realizăm orice proiect în care primează calitatea.  Ne concentrăm în primul rând asupra construcțiilor generale de clădiri rezidențiale și/sau publice, unități cu funcţiuni de cazare și clădiri de birouri. În același timp, suntem disponibili și pentru consultanță.

Image
0 M
ron

rulaj în anul 2023

0 de
colegi de echipă

au lucrat la proiecte

0
Panouri sandwich

montate în anul 2023

0 km
rețele exterioare

instalate

Autorizații:

  • Ignifugare a materialelor combustibile
  • Instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor
  • Instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti
  • Instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu
  • Temoprotectie cu vopsele termospumante
  • Instalatii electrice joasa tensiune.